Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 19 Maart 2022

Sera voeders

Al het voer is kleur- en conserveermiddelen vrij. Daarnaast zijn de recepturen geoptimaliseerd. Ingrediënten die duurzaam zijn, zoals insectenmeel, vullen de samenstelling aan of vervangen de samenstelling. Dit is eveneens van toepassing bij de drie nieuwste producten.
Veertig procent van Sera Insect Nature en Sera Pond Insect Nature bestaat uit duurzaam insectenmeel. De Tenebrio-larve zorgt voor een levering van alle dierlijke proteïnen. De kweek hiervan is zeer efficiënt.

Voer voor zowel volwassen land- en waterschildpadden is het product Sera Turtle Adult Nature. Dit voer heeft als basis eendenkroos uit duurzame teelt. Ze bepalen gericht, op de behoefte, het proteïnegehalte met een optimale calcium-fosforverhouding en leveren daarnaast een belangrijk aandeel ruwe vezels.

Waterschildpadden, in het bijzonder moerasschildpadden, wisselen in de loop van hun ontwikkeling van vleesetende naar herbivoor. Daarom is het noodzaak om de voeding hierop aan te passen. Sera Turtle Adult Nature draagt hieraan bij en bevat pure plantaardige ingrediënten.

The latest ins and outs and more

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »