Klantenservice
0
Sluiten

Slakkenvanger aquarium

Slakkenvanger aquarium voor het veilig verwijderen van slakken Een slakkenvanger aquarium is een handig hulpmiddel wanneer de populatie van slakken in het aquarium te groot wordt. Slakken kunnen worden ingezet om algen in bedwang te houden maar je wilt ook niet dat er een grote hoeveelheid slakken in het aquarium zitten. De slakkenvanger aquarium Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

Slakkenvanger aquarium voor het veilig verwijderen van slakken

Een slakkenvanger aquarium is een handig hulpmiddel wanneer de populatie van slakken in het aquarium te groot wordt. Slakken kunnen worden ingezet om algen in bedwang te houden maar je wilt ook niet dat er een grote hoeveelheid slakken in het aquarium zitten. De slakkenvanger aquarium is een veilige manier om de slakken te lokken en te vangen. Doordat het product vrij is van chemicaliën is dit veilig te gebruiken en vormt het geen gevaar voor de slakken, de vissen of de waterplanten in het aquarium. De slakken worden door middel van lokaas naar de slakkenvanger gelokt en hiermee gevangen. Door de slakkenvanger aquarium uit het water te halen kun je de slakken weer vrijlaten.

 

Een effectieve manier om de slakkenplaag aan te pakken

Een andere manier om de slakkenvanger aquarium in te zetten is de slakkentrekker. Deze kun je langs het aquariumruit trekken om daarmee te slak als het ware in het reservoir te trekken. Doe dit met beleid zodat dit geen schade toedient aan de slak. Dit is een snelle en effectieve manier om slakken uit het aquarium te halen. Met deze variant is het wel noodzakelijk dat de slakken op het glas zitten en je dient met je hand het water in te gaan. Kijk dus goed welke aquarium slakkenvanger het beste werkt voor jou.

 

Op een makkelijke manier snel van de slakken af

Een aquarium slakkenvanger kopen kan eenvoudig online via de webshop. Alle slakkenvangers zijn veilig te gebruiken waarbij de slakken niet worden gedood. Het tast het ecosysteem van de vissen en de waterplanten niet aan. Een grote hoeveelheid slakken in het aquarium is eenvoudig op te lossen met een slakkenvanger. Door de snelle en effectieve werking ben je snel van de slakken in het aquarium af zonder dat je het aquarium helemaal leeg hoeft te halen of de slakken er met een schepnetje uit hoeft te vissen. De slakkenvangers bezorgen de vissen geen stress en is eenvoudig in het aquarium te plaatsen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »