Klantenservice
0
Sluiten

Aquarium hout

Creëer een natuurlijke omgeving met aquarium decoratie hout Aquarium decoratie hout is een mooie aanvulling voor in het aquarium. Hiermee geef je het aquarium een natuurlijke uitstraling en geef je de vissen een fijn en beschut plekje waar ze kunnen slapen. Aquarium decoratie hout is in diverse formaten te kopen en wordt ook van verschillende hou Toon meer

Merken

Prijs

-
2 Producten

Creëer een natuurlijke omgeving met aquarium decoratie hout

Aquarium decoratie hout is een mooie aanvulling voor in het aquarium. Hiermee geef je het aquarium een natuurlijke uitstraling en geef je de vissen een fijn en beschut plekje waar ze kunnen slapen. Aquarium decoratie hout is in diverse formaten te kopen en wordt ook van verschillende houtsoorten gemaakt. Zorg er bij het aquarium decoratie hout kopen voor dat je kiest voor geschikt hout dat puur is bedoeld voor het aquarium. Niet alle houtsoorten kun je in het aquarium plaatsen in verband met houtrot. Ook kunnen sommige houtsoorten het water verkleuren.

 

De voordelen van aquarium decoratie hout

Naast dat aquarium decoratie hout een prachtig beeld geeft in het aquarium heeft het ook enkele voordelen voor de vissen. Zo wordt de pH-waarde van het water verlaagt door de toevoeging van het hout en biedt het volop schuilmogelijkheden voor de aquariumbewoners. Vissen met een cellulose behoefte hebben ook veel baat bij hout in het aquarium. Let er goed op dat je het hout voor in het aquarium eerst gaat behandelen voor je het in het aquarium stopt. Hout kan namelijk gaan dreigen van de vormgeving van het aquarium compleet in de war kan schoppen. Laat het hout dus eerst een tijd in water weken zodat het hout voldoende water kan opnemen. Hierna zal het hout op de bodem van het aquarium blijven liggen.

 

Geef meer diepte en sfeer aan het aquarium

Bij de aanschaf van hout voor het aquarium kun je kiezen voor echt hout of decoratie hout. Zorg ervoor dat de houtsoorten of het decoratiehout geschikt is voor in het aquarium. Hiermee voorkom je dat het water verkleurd of dat er schadelijke stoffen in het water komen. Door sommige houtsoorten eerst voor te behandelen voorkom je verkleuring. Kijk goed naar de behoefte van de vissen en kies hier de juiste houtsoort bij. Op die manier kun je de natuurlijke leefomgeving van de vissen nabootsen en geef je meer diepte en sfeer aan het aquarium. Decoratie hout aquarium zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is in diverse formaten en soorten te koop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »