Klantenservice
0
Sluiten

Aquarium plantenvoeding met co2

Aquarium plantenvoeding met co2 voor een gezond aquarium Aquarium plantenvoeding met co2 zorgt ervoor dat de aquariumplanten volop kunnen groeien. De planten halen alle benodigde voedingstoffen uit de aquarium plantenvoeding met co2 en het zorgt voor een goede balans van het water. Heb je een aquarium zonder Co2 installatie? Dan doe je er goed aan Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

Aquarium plantenvoeding met co2 voor een gezond aquarium

Aquarium plantenvoeding met co2 zorgt ervoor dat de aquariumplanten volop kunnen groeien. De planten halen alle benodigde voedingstoffen uit de aquarium plantenvoeding met co2 en het zorgt voor een goede balans van het water. Heb je een aquarium zonder Co2 installatie? Dan doe je er goed aan om de waterplanten te voorzien van extra co2 door middel van plantenvoeding. Met de toevoeging van aquarium plantenvoeding met co2 wordt het water op een natuurlijke manier voorzien van extra co2, waardoor de planten alles krijgen wat ze nodig hebben voor de groei.

Hoe weet je of er een tekort aan co2 is?

Wanneer waterplanten naar het licht toe beginnen te groeien kan dit een teken zijn van een co2 tekort in het aquarium. Ook planten die hun kleur of bladeren verliezen kunnen baat hebben bij aquarium plantenvoeding met co2. Ook de groei van algen in het aquarium kan duiden op een co2 tekort in de bak. Zorg dus voor een fijne leefomgeving voor zowel de waterplanten als de vissen en kies voor co2 plantenvoeding. De planten krijgen hun mooie kleuren weer terug en de balans van het water wordt weer hersteld. De toevoeging van plantenvoeding met co2 zorgt ervoor dat je geen losse co2 installatie meer hoeft aan te schaffen voor het aquarium.

Na enkele dagen al een groot verschil

Aquarium plantenvoeding met co2 kopen draagt bij aan een gezonde en mooie uitstraling van de planten. Naast Co2 bevat deze plantenvoeding ook andere mineralen die goed zijn voor de groei van de planten waaronder ijzer en magnesium. De kleur komt weer terug en de planten zullen weer gaan groeien. Na toevoeging van de plantenvoeding is er na enkele dagen al een groot verschil waarneembaar in de bak. Bij de eerste tekenen van een Co2 tekort is het dus aan te raden om over te stappen op plantenvoeding met de toevoeging van Co2.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »