Klantenservice
0
Sluiten

Aquarium schepnet

Het beste aquarium schepnet kopen voor je vissen Een aquarium schepnet mag niet ontbreken wanneer je vissen in huis hebt. Of je nu een mooi groot aquarium hebt of een vissenkom; beide vragen om verzorging. Wanneer je het aquarium gaat reinigen en de vissen uit het water wilt halen komt het aquarium schepnet goed van pas. Hierbij is het aan te rade Toon meer

Merken

Prijs

-
5 Producten

Het beste aquarium schepnet kopen voor je vissen

Een aquarium schepnet mag niet ontbreken wanneer je vissen in huis hebt. Of je nu een mooi groot aquarium hebt of een vissenkom; beide vragen om verzorging. Wanneer je het aquarium gaat reinigen en de vissen uit het water wilt halen komt het aquarium schepnet goed van pas. Hierbij is het aan te raden om de vis naar de hoek van het aquarium te begeleiden zodat je hem vervolgens makkelijk in het schepnet kunt doen. Hiermee haal je eenvoudig en snel de vissen uit het aquarium zonder dat ze al te veel stress ervaren. Een breed aanbod aan schepnetten vind je bij beest.nl.

 

Alleen de beste schepnetten in het assortiment

Wil je een aquarium schepnet kopen? Dan kun je kijken naar het materiaal waarvan het schepnet is gemaakt. Veel schepnetten bevatten nylonweefsel wat erg zacht is voor de vissen. Hierdoor worden de vissen niet verwond wanneer deze uit het water worden gehaald of wanneer je de vissen juist in het water terugzet. Vissen komen in ieder formaat en daarom heb je ook de keuze uit diverse schepnetten welke in formaat variëren. Je vindt een breed aanbod aan diverse schepnetten in onze webshop.

 

Waar kun je het schepnet allemaal voor gebruiken?

Een schepnet voor het aquarium heeft doorgaans grotere gaten in het schepnet dan de reguliere schepnet voor vissen. Het formaat van het schepnet is groot genoeg voor het aquarium waardoor je makkelijke bewegingen kunt maken in het water. Hierdoor wordt het vangen van de vissen ook makkelijker. Door het stevige handvat haal je de vis makkelijk uit het water en plaats je hem in een andere bak met water, totdat het aquarium weer helemaal schoon is. Het water in het aquarium wordt na verloop van tijd vies door uitwerpselen of overgebleven voedsel van de vissen en dient daarom schoongemaakt te worden. Hiervoor haal je de vissen uit het water met het schepnet zodat jij in alle rust het aquarium kunt reinigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »