Klantenservice
0
Sluiten

Poster gel

Poster gel aquarium voor een heldere achterwand Poster gel aquarium is ideaal voor het bevestigen van een achterwand in het aquarium. De toevoeging van poster gel aquarium zorgt er namelijk voor dat de achterwand veel beter zichtbaar wordt en dat de kleuren mooi naar voren komen. Het aanbrengen is zeer eenvoudig en de kans op luchtbelletjes is min Toon meer

Prijs

-
0 Producten

Geen producten gevonden...

Poster gel aquarium voor een heldere achterwand

Poster gel aquarium is ideaal voor het bevestigen van een achterwand in het aquarium. De toevoeging van poster gel aquarium zorgt er namelijk voor dat de achterwand veel beter zichtbaar wordt en dat de kleuren mooi naar voren komen. Het aanbrengen is zeer eenvoudig en de kans op luchtbelletjes is minimaal. Met een achterwand in het aquarium breng je meer diepte, kleur en sfeer naar de bak. Daarnaast zorg je voor één geheel en draagt het bij aan een betere leefomgeving voor de vissen. Een achterwand brengt rust in het aquarium waardoor vissen geen of minder stress ervaren. Er zijn ontzettend veel ontwerpen te vinden waardoor je altijd wel een mooie achterwand kan vinden die past bij jouw aquarium.

 

Voor een strakke bevestiging van de poster

Het vastzetten van deze achterwand doe je met behulp van poster gel aquarium. Houdt er wel rekening mee dat je naast de poster gel aquarium ook nog extra tape nodig hebt. De gel zorgt ervoor dat de achterwand of de poster beter zichtbaar wordt en mooi strak tegen het aquarium aan komt te zitten. Voor extra stevige bevestiging plak je de achterwand of de poster extra af met tape. Zo weet je zeker dat de achterwand prima op zijn plek blijft zitten. Wil je de achterwand vervangen? Dan haal je deze eenvoudig weer van het aquarium af. De lijm en poster gel aquarium zal geen resten achterlaten waardoor het wisselen van de achterwand eenvoudig kan worden gedaan.

 

Een levendige poster zonder luchtbelletjes

Met de postergel creëer je een heldere en driedimensionale achterwand voor het aquarium. Poster gel aquarium kopen zorgt ervoor dat je deze achterwand zonder bubbels kunt bevestigen. De kleuren worden levendiger en de achterwand springt er veel meer uit dan zonder de poster gel. De gel is uitsluitend te gebruiken voor de buitenzijde van het aquarium. De poster of de achterwand bevestig je hiermee aan de buitenkant van het aquarium. Na bevestigen kun je een lange tijd vooruit met je nieuwe poster voor het aquarium.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »