Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 3 December 2021

Een verveelde vogel

Jij als vogelbezitter en liefhebber wil natuurlijk niet dat je fluitende vriend zich verveelt. Maar je kan natuurlijk niet de hele dag thuis zijn want je hebt ook je dagelijkse verplichtingen zoals werken en boodschappen doen. Daarom in dit blog wat tips waarmee je vogel zijn energie kwijt kan.

 

Voordelige vogelspeeltjes

Op de momenten dat je zelf niet thuis bent kan je vogel natuurlijk niet vrij door het huis vliegen. Zorg daarom dat je ook wat speeltjes in de vogelkooi hebt, zo heeft je vogel altijd iets om mee bezig te zijn. Als je thuis bent kan het helemaal geen kwaad om je vogel regelmatig door het huis te laten vliegen. Zo kan je vogel goed zijn energie kwijt, zorg er wel voor dat je vogel niet naar buiten kan vliegen.

 

Je vogel trucjes leren

Wanneer je een parkiet hebt kan je deze leuke trucjes leren. Eenvoudige trucjes om mee te beginnen zijn bijvoorbeeld ergens op- of afstappen, ook kan je hem leren om te draaien. Met deze trucjes wordt je parkiet uitgedaagd om na te denken en voor jou is het leuk om het te zien. Tijdens het oefenen van deze trucjes bouw je ook gelijk een band op met je parkiet. Wanneer je parkiet deze trucjes onder de knie heeft kan je proberen of hij door een toiletrol kan lopen.

 

Alternatieve speeltjes voor vogels

Kanaries zijn vogels die helemaal weg zijn van speeltjes, het maakt niet uit wat je ze geeft. Zelfs met een versnipperde tissue kan een kanarie zich vermaken. Je kan je kanarie natuurlijk ook een vogelspeeltje geven maar dit zijn niet de enige speeltjes waarmee je kanarie zich kan vermaken. Een hondentouw of kattenbal zijn ook geschikt als speeltje voor je kanarie.

 

Vogelkooien

Vogelspeelgoed

Hondentouw

Kattenbal

The latest ins and outs and more

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »