Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 19 Februari 2022

Bestelling geplaatst en nu?

In het kort vertellen we welke stappen wij zetten vanaf bestelmoment tot de bestelling is geleverd.

 

Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop Beest.nl wordt deze door verwerkt in ons systeem, je krijgt per mail van ons een automatische orderbevestiging. Hierop vind je jouw aflevergegevens, het ordernummer van je bestelling en de producten die je hebt besteld.

 

Is je bestelling direct betaald of is er voor achteraf betalen gekozen, dan gaan wij aan de slag om je bestelling te picken en verzendklaar te maken. Zodra de bestelling verzend klaarstaat krijg de factuur en wordt de bestelling aangemeld bij DPD die alle bestellingen aan einde van de werkdag komt ophalen. Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog met DPD verzonden en zouden de volgende geleverd moeten worden, echter kan het pakket soms vertraging oplopen bij DPD.

 

Mochten er toch producten die je hebt besteld die niet op voorraad (heel af en toe kan dit voorkomen doordat er dezelfde producten tegelijk worden besteld) zijn nemen wij meteen via de mail contact met je op, je kunt dan kiezen of het bedrag wordt meteen terug gestort of zodra het product leverbaar is wordt het alsnog geleverd.

 

Alle bestellingen die wij versturen, zijn voorzien van track en trace van DPD. Op de dag van verzenden krijgt in de avond ook een mail met de track en trace link van DPD zodat je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je de mail met de link niet hebben ontvangen, kijk dan eerst in je spam box en neem anders contact met ons op.

 

Is er een klacht over een product, of een product kapot aangekomen of heb je een opmerking of klacht over de levering(tijd) van jouw bestelling? Laat het ons dan weten. Wij nemen meteen contact met je op en in overleg met jouw kijken we hoe we het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Neem contact op zoals jij dat het liefst wilt: [email protected]
                                                               Tel: 0031 (0)499-462920

 

The latest ins and outs and more

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »