Philips 5 Watt PL UVC lamp

€ 6,95
Prijs incl. 21% BTW
Specificaties
Artikelnummer
00000001
Merk
Philips
+
Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Vanaf €30,- GRATIS verzending in NL & BE
Beschrijving

Philips uv-c lamp 5 watt

30% goedkoper dan huismerk lampen!

Lees meer
Beschrijving

Philips PL lamp 5 Watt
Lengte
105 mm

Deze lamp is geschikt voor UV-C apparaten met een wattage van 5 watt.

Een kraakheldere vijver binnen 14 dagen

Met een UV-C apparaat kunt u binnen 14 dagen een kraakheldere vijver krijgen.
Het gebruik van UV-C apparaten is ter voorkoming van groen vijverwater, wat veroorzaakt wordt door zweefalgen.
UV-C apparaten worden ingezet bij vijvers waarbij het moeilijk is om een biologisch evenwicht te realiseren. Bij gebrek aan een goede biologische werking, door bijvoorbeeld weinig of geen planten en veel vissen ontwikkelen zich zweefalgen.
Met name in Koi vijvers en gemengde vijvers die een groot vissenbestand hebben worden UV-C apparaten vaak gebruikt. Ook in zwemvijvers en in spiegelvijvers kan een UV-C apparaat worden ingezet, om doormiddel van dit UV-C apparaat het vijverwater helder te houden.

Werking

Door het vijverwater aan ultra violet licht bloot te stellen worden de eencellige zweefalgen gedood. Het gevolg hiervan is dat de ontwikkeling van zweefalgen wordt tegen gegaan.
De nieuwe generatie UV-C apparaten zijn sterk genoeg om ook bepaalde ziekteverwekkers in de vijver te doden, het vijverwater wordt als het ware gesteriliseerd. De desinfecterende werking van het Uv-licht maakt geen onderscheid tussen goede en slechte organismen.

GEVAAR: Risico Groep 3 - Ultraviolet product

Deze producten zijn bedoeld voor disinfectie en kunnen niet voor algemene verlichting gebruikt worden. De producten produceren hoog vermogen UV-C licht, dat ernstig letsel aan de huid en ogen kan veroorzaken. Vermijd blootstelling aan ogen en huid. Alleen gebruiken in een afgesloten omgeving die gebruikers beschermt tegen het UV-C licht.

In het geval van breken van een lamp volg deze voorschriften: ventileer de kamer 30 minuten en verwijder daarna de losse onderdelen. Gebruik hierbij handschoenen. Leg de losse onderdelen in een afgesloten verpakking (plastic zak) en breng het naar uw plaatselijke milieustraat als chemisch afval. Gebruik geen stofzuiger.

EAN: 8711500642493

Ik heb een vraag over dit product