Visvoer Banner

KoivoerHet beste voer voor jouw Koi!
Het beste voer voor jouw Koi!

Koivoer in alle soorten en maten!

Jouw Koi zijn de parels van jouw vijver. Om deze gezond en stralend te houden hebben ze het beste voer nodig. Het beste voer is niet altijd het duurste voer! Wij hebben gespecialiseerd voer van Hikari, wat zich richt op de specifieke eigenschappen van de vissen. Het huismerk voer is ook zeer voedzaam en betaalbaar.

Hikari, Topkoi of huismerk?
Hikari, Topkoi of huismerk?

Voer voor iedere Koi!

In ons assortiment hebben wij verschillende merken en soorten Koi voer. Wat is het verschil tussen de 3 merken die wij aanbieden? Voornamelijk de eigenschappen van de korrels. Hikari is bijvoorbeeld voer dat zich specialiseert op speciale eigenschappen van de vissen zoals de kleur of groei. Topkoi is het bekende voer van Coppens en is van zeer hoge kwaliteit. Tot slot het huismerk van Beest.nl is hoog in kwaliteit en zeer betaalbaar.

Hikari
Hikari

Het voer voor de specialist!

Saki Hikari is het voer voor de echte liefhebber van Koi. Het wordt vooral gebruikt door liefhebbers die meedoen aan wedstrijden. Hikari heeft speciaal voer voor o.a. de groei, de kleur (zoals wit en rood apart) en de water temperatuur. Dit voer is speciaal ontwikkeld in Japan en is zorgvuldig getest in een speciaal laboratorium.

Huismerk betaalbaar maar gezond!
Huismerk betaalbaar maar gezond!

Koivoer met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Het huismerk voer is zeer gezond en erg betaalbaar. Het is verkrijgbaar in 2,3 en 6 millimeter korrels. Dit voer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen en is geschikt voor alle Koi. Ons advies is om eens in de zoveel tijd jouw Koi te verwennen met onze speciale Koi mix. Dit zijn korrels verrijkt met gammarus en meelwormen, dit is onweerstaanbaar voor jouw Koi!