Balk Uvc Template

UVC lampenUVC Lampen
UVC Lampen

Hier kunt u voordelig een uv-c lamp bestellen. Er zijn verschillende vervangingslampen voor een uv-c apparaten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een PL lamp zoals de Philips PL lamp 18 Watt.

UV-C draagt bij aan helder water en dood de (slechte) bacteriën in uw vijverwater. Dankzij dit proces wordt uw vijverwater schoon en gezond voor zowel uw planten als uw vissen.

UVC Vijverlampen
UVC Vijverlampen

Er zijn verschillende merken UVC lampen op de markt. Van duurdere merken tot goedkopere. Wij hebben in ons assortiment de lampen van Philips. De lampen van Philips hebben aantoonbaar een langere levensduur. Deze gaan gemiddeld anderhalf seizoen mee, de overige lampen werken 1 seizoen. De goedkoopste UVC lampen werken een half seizoen.

Philips UVC Lampen
Philips UVC Lampen

De meest krachtige UVC vijverlampen zijn de lampen van Philips. Deze lampen hebben een langere levensduur dan lampen van andere merken en hebben ook een betere werking tijdens de branduren. Ons advies is daarom om te kiezen voor een UVC lamp van Philips. Deze lampen passen in de apparaten van Oase, SuperFish, Velda, Hozelock, AquaForte, X-Clear, Waterland en andere merken.

Welke wattage UVC lamp heb ik nodig?
Welke wattage UVC lamp heb ik nodig?

Welke wattage je nodig hebt is afhankelijk van jouw apparaat. Dit heeft te maken met de aansluiting en de lengte van een lamp. Het is niet mogelijk om te veranderen van wattage. Heeft u een 11 watt apparaat dan kunt u hier niet een 18 watt lamp in plaatsen.