Hamstervoer Banner

KnaagdierenAlles voor je knaagdier
Alles voor je knaagdier

In deze webwinkel heb je de keuze uit een groot assortiment aan producten voor je knaagdier, bijvoorbeeld kooien, speeltjes, voedsel en alles wat je verder ook maar nodig hebt voor het je knaagdier.


Schuilplaatsen voor je hamster
Schuilplaatsen voor je hamster

Veel hamsters vinden het fijn om een schuilplaats te hebben. Hamsters zijn nachtdieren en slapen daarom overdag. Een huisje is dan een mooie plek voor je hamster om te gaan slapen. Het is er namelijk knus, veilig en donker. Ook is het voor je hamster een handige plek om zijn eten te bewaren.

In onze webwinkel zijn verschillende schuilplaatsen voor je hamster te koop.

Het belang van hooi
Het belang van hooi

Hooi is zeer belangrijk voor je knaagdier, hooi zorgt er namelijk voor dat de ze het voedsel kunnen verteren. Bij ons mensen is het zo dat de darmen vanzelf bewegen. Bij je knaagdier is dat niet zo, het hooi zorgt er voor dat er darmbewegingen ontstaan.

Het is niet zo dat hooi ook als bodembedekking gebruikt kan worden

De geschikte kooi
De geschikte kooi

Niet iedere hamster heeft dezelfde kooi nodig. Het is afhankelijk van hoe groot je hamster is. Wanneer je een kleinere hamster hebt, bijvoorbeeld een dwerghamster heb je een minder grote kooi nodig. Wanneer je een grotere hamster hebt, bijvoorbeeld een goudhamster heb je ook een grotere kooi nodig.