Hondenspeeltje Banner

Voerbakken



Voerbakken
Voerbakken

Eet en drinkbakken

Honden hebben voer en drinkbakken nodig waar je hun voedsel in kan doen.
Deze bakken zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen op de site van Beest.nl.

Welke voerbak is geschikt voor mijn hond?
Welke voerbak is geschikt voor mijn hond?

Er zijn verschillende soorten voerbakken

Heb je een grote hond? Dan komt een voerbak die op hoogte in te stellen is goed van pas. Het voorkomt een maagverdraaiing en is beter voor de nek en gewrichten van je hond.

Heb je een hond die schrokt tijdens het eten? Dan adviseren wij de anti-schrok bak. Schrokken is slecht voor de gezondheid van jouw hond. De gevolgen zijn heel uitlopend: winderigheid, overgewicht of gebitsverslechtering.

Vergeet je wel eens het drinkwater te verversen? Dan zijn voerbakken voorzien van twee bakjes een oplossing. Als je het eten van je trouwe viervoeter in de bak doet, wordt je er aan herinnert dat je het water nog moet verversen.

Hoe zorg ik dat mijn hond eet/drinkt?
Hoe zorg ik dat mijn hond eet/drinkt?

Help! Mijn hond eet/drinkt niet!?

Dit is een veelgehoorde klacht bij dierenartsen. Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals ziekte of de verkeerde brokken hebben.

Eet jouw hond gedurende een korte periode niet en treden er verder geen symptomen op, dan is het vaak onschuldig. Maak het voedsel aantrekkelijker voor jouw hond door het spelenderwijs aan te bieden. Kijk wel uit dat je niet te vaak snacks/snoepjes aanbiedt, want dit zorgt ervoor dat jouw hond zijn voer op den duur laat staan.

Als je toch twijfelt over de gezondheid van je hond is het raadzaam om contact op te nemen met de dierenarts.