Hondenspeeltje Banner

Kussens en dekensEen fijn kussen voor jouw hond!
Een fijn kussen voor jouw hond!

Een eigen plekje voor jouw hond

Kussens en dekens kunnen ervoor zorgen dat jouw hond een eigen plekje heeft in huis waar hij tot rust kan komen. Een kussen of deken is fijn voor jouw hond, omdat hij zich zo niet helemaal afzondert van de omgeving en bewegingsruimte heeft. Het in contact blijven met de omgeving zal jouw hond als prettig ervaren. Het werkt bevorderend voor het welzijn van jouw hond. Ook beschermt een kussen de hond tegen een koude vloer.

Er zijn verschillende soorten en maten kussens te vinden bij Beest.nl, waaronder kunstleder, polyester en katoen. Dekens gemaakt van polyester zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Welke maat kussen is geschikt voor jouw hond?
Welke maat kussen is geschikt voor jouw hond?

Het is belangrijk dat jouw hond gestrekt kan liggen op het kussen

Bij het uitkiezen van een kussen is het van belang om rekening te houden met de lengte van je hond als hij languit ligt.
Het is daarom aan te raden om bij twijfel een groter kussen aan te schaffen, zodat jouw hond lekker gestrekt kan gaan liggen.

Hoe houd ik de kussens schoon?
Hoe houd ik de kussens schoon?

Het schoonmaken van een hondenkussen

Probeer één keer per week de hondenmand goed schoon te maken met de stofzuiger. Dit is ook een mooi moment op de achtergebleven haren te verwijderen. Wanneer je een vlek ziet moet je die direct wegpoetsen met een vochtige doek. Als je het kussen wast gebruik dan een zo geurloos mogelijk wasmiddel. De eigen geur is namelijk erg belangrijk. Hang het dan aan het de waslijn, niet in de droger stoppen.

Groot assortiment
Groot assortiment

Van goedkope hondenkussens tot het duurdere segment

Er zijn verschillende kussens en dekens verkrijgbaar, van de wat duurdere design vintage hondenkussens tot goedkope en voordelig geprijsde hondenkussens. Indien een kussen in de wasmachine kan worden gewassen dan is dat vermeld op de product pagina.