Hondenspeeltje Banner

HondenbenchesHondenbenches
Hondenbenches

Hondenbenches (ook vaak draadkooien genoemd) zijn geschikt voor verschillende doeleinden.
Gebruik een hondenbench bijvoorbeeld als rustplek voor je hond of om je puppy zindelijk te maken. Ook is een bench handig om je viervoeter te vervoeren in de auto. Dit is bovendien een stuk veiliger voor hond en baasje.

Het grote voordeel van een bench (draadkooi) is dat je hond hiermee een eigen plekje heeft, zonder dat hij zich compleet afzondert van zijn omgeving. Door de open opbouw kan hij nog steeds contact houden met zijn omgeving en dat zal je hond zeker als prettig ervaren. Zeker in combinatie met een lekker zacht benchkussen.

De benches van Beest.nl zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Welke maat bench heeft mijn hond nodig?
Welke maat bench heeft mijn hond nodig?

Kies de bench op basis van gewicht en de lengte van jouw hond

Welke maat bench geschikt is voor jouw hond is afhankelijk van het volwassen gewicht en afmetingen van jouw hond. Bij iedere bench is het maximaal draag gewicht vermeld. Voor de afmetingen adviseren wij de volgende vuistregel:

Lengte: afmeting puntje van de neus tot puntje van de staart, moet minimaal 15 cm groter zijn.
Hoogte: afmeting bovenkant van de kop tot onderkant poten, moet minimaal 15 cm groter zijn.

Wanneer jouw hond 8 maanden oud is, heeft deze al het volwassen formaat bereikt.

Waarom een bench?
Waarom een bench?

Een eigen plekje voor jouw hond!

Natuurlijk is een bench een opvoeding instrument. Dankzij een bench kunt u uw hond met een gerust hart alleen thuis laten als u even weg moet. Het draagt bijvoorbeeld heel erg bij aan de zindelijkheid van jouw hond. Immers, een hond beschouwd zijn bench als zijn eigen plekje en wilt deze niet vervuilen. Een bench is voor een hond een rust plek waarbij hij dankzij de open tralies nog wel contact heeft met zijn omgeving.

Hoe krijg ik mijn hond in zijn bench?
Hoe krijg ik mijn hond in zijn bench?

Help! Hoe krijg ik mijn hond in mijn bench?!

In het begin kan het lastig zijn om jouw hond in zijn bench te krijgen. Hij is nog niet vertrouwd met zijn eigen plekje en kan het eng vinden. Om jouw hond in zijn bench te krijgen is het raadzaam om daar een speeltje of een deken waarop hij graag ligt in te leggen. Hij zal de bench vertrouwd vinden aanvoelen en zal zich al snel op zijn gemak voelen.