Aquarium Decoratie Banner

AquariaDe mooiste aquariums!
De mooiste aquariums!
Bestel de mooiste aquaria bij Beest.nl!

Voor zowel de beginner als de gevorderde aquariumhouder hebben wij een groot assortiment aan hoge kwaliteit aquaria voor een betaalbare prijs. Van goedkope aquariums tot het duurdere segment.
Bijvoorbeeld het populaire aquarium de SuperFish Home 25 bevelen wij graag aan.

Een aquarium; ook leuk voor kinderen
Een aquarium; ook leuk voor kinderen
Kinderaquarium

Voor de jongste aquarium liefhebber zijn leuke startersets beschikbaar. Deze zijn compleet en zijn ideaal voor kinderen. De startersets hebben een inhoud van 10 tot en met 30 liter en worden met een handleiding of een uitleg op de verpakking geleverd. Zo kunnen ook kinderen uitgroeien tot ware aquarium liefhebbers!

Tropisch aquarium
Tropisch aquarium
De goedkoopste tropische aquaria!

Een tropisch aquarium is een aquarium waar in je tropische vissen plaatst. Kenmerkend voor deze aquariums is dat deze verwarmd moeten worden. Bij de tropische aquaria die wij aanbieden wordt een heater (thermostaat) geleverd. Zo kan je een prachtige tropische onderwater wereld maken.

Verstopplekjes
Verstopplekjes
Verstop plaatsen voor vissen

Vissen hebben plaatsen nodig om te verstoppen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken houden vissen niet van licht. Daarnaast willen sommige vissen zich verstoppen voor andere bewoners van het aquarium. Daarom is het belangrijk dat je voldoende mogelijkheden biedt voor vissen om te verstoppen. Dit kan met planten, hout en met decoratie figuren.

Verlichting
Verlichting
Aquarium lampen

Planten hebben licht nodig. Dit geldt niet alleen voor de planten die boven water leven maar ook de planten die onder water leven. Daarom is het van belang dat u voldoende verlichting heeft in het aquarium. Ook wilt u natuurlijk graag uw onderwater wereld goed kunnen zijn. Er zijn verschillende soorten lampen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn TL, PL en LED lampen.

Extra zuurstof
Extra zuurstof
Vissen hebben zuurstof nodig

Zowel de planten als de vissen in het aquarium hebben zuurstof nodig. Extra zuurstof kan je krijgen door zuurstofplanten te plaatsen, een zuurstof steen of door een luchtpomp met bruissteen te plaatsen. Kleine aquaria (nano aquarium) worden vaak geleverd met een binnen filter, deze zorgt voor watercirculatie en zodoende zuurstof. Bij deze aquaria heeft u geen luchtpomp nodig.

Losse aquarium onderdelen
Losse aquarium onderdelen
Reserve onderdelen voor een aquarium

Sommige onderdelen van een aquarium zijn aan slijtage onderhevig. Denk bijvoorbeeld aan de lampen, de (binnen-)filter, de rotor van de circulatiepomp. Veel van deze onderdelen kunnen vervangen worden. Onderdelen voor aquaria van SuperFish, Flamingo, biOrb kunnen wij bestellen.