AquariumDe mooiste aquariums!
De mooiste aquariums!

Bestel de mooiste aquariums bij Beest.nl!

Voor zowel de beginner als de gevorderde aquariumhouder hebben wij een groot assortiment aan hoge kwaliteit aquaria voor een betaalbare prijs. Van goedkope aquariums tot het duurdere segment.
Bijvoorbeeld het populaire aquarium de SuperFish Home 25 bevelen wij graag aan.

Een aquarium; ook leuk voor kinderen
Een aquarium; ook leuk voor kinderen

Laat je (klein-)kinderen kennis maken met het houden van vissen.

Ook voor kinderen hebben wij verschillende aquaria. Ons assortiment heeft meerdere aquariums die speciaal voor kinderen zijn. Je aquarium wordt compleet geleverd, met handleiding.
Ideaal voor kinderen en starters.

Tropisch aquarium
Tropisch aquarium

Wil je een tropisch aquarium?

De meest kleurrijke vissen zijn tropische vissen. Deze kan je niet zomaar in ieder aquarium plaatsen. Tropische vissen hebben een tropisch aquarium nodig. Deze aquariums hebben een minimale temperatuur van 25 graden nodig. Om een aquarium op temperatuur te houden is het nodig om een verwarming aan te schaffen.

Verstopplekjes
Verstopplekjes

Vissen hebben verstopplekjes nodig

Vissen verstoppen graag en zoeken donkere plekken op. Daarom is het van belang dat je voldoende plaatsen creëert waar jouw vissen kunnen verstoppen. Dit kan met bijvoorbeeld hout of decoratie figuren.

Verlichting
Verlichting

Verlichting voor gezonde planten!

Een aquarium is pas compleet met verlichting! Er zijn verschillende soorten verlichting verkrijgbaar, o.a. PL lampen, T5, T8 en LED verlichting. De nieuwe aquaria hebben allemaal led verlichting. Dit omdat deze een lagere wattage hebben wat natuurlijk voordeliger.

Extra zuurstof
Extra zuurstof

Zuurstof voor planten en vissen

Voor gezonde planten en vissen is het van belang dat een aquarium voldoende zuurstof bevat. Extra zuurstof kan je krijgen doormiddel van zuurstofplanten of met behulp van een luchtpomp. Daarnaast zijn er ook zuurstof tabletten verkrijgbaar.

Losse aquarium onderdelen
Losse aquarium onderdelen

Onderdelen voor een aquarium

Het kan zijn dat er een onderdeel van jouw aquarium aan vervanging toe is. Mocht dit het geval zijn en is het aquarium van een merk dat wij in ons assortiment hebben zoals SuperFish, Biorb en Tetra dan zullen wij bij onze leverancier informeren naar de mogelijkheden.