Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 29 December 2021

Lightpro in de winter

Grauwe lucht, koude wind, wit gekleurde straten en tuien waar je jouw buitenverlichting hebt geïnstalleerd. De winter komt weer tevoorschijn. Maar nu is de vraag: hebben de dalende temperaturen effect op de buitenverlichting?

 

Tuinverlichting voor alle weersomstandigheden

De verlichting van Lightpro is speciaal ontworpen om bestendig te zijn tegen alle weersomstandigheden. De producten kunnen zowel tegen de kou als tegen het warme weer. Lightpro heeft een 12 volt systeem dat niet ingegraven hoeft te worden. De kabels en connectoren liggen gedurende de winter op vorst hoogte.

 

Tuinverlichting met een lange levensduur

Lightpro test de producten die ontworpen zijn. Producten worden o.a. getest op de levensduur van lampen en de waterdichtheid (inclusief temperatuur). Deze testen bevinden zich niet alleen in laboratoria, maar ook in de praktijk. Hiervoor is namelijk in Finland een showtuin aangelegd.

 

Waarom in hemelsnaam in Finland? Het land kent strenge winters met temperaturen tot -30! Hier tippen wij met Nederlandse winters niet aan en dus zouden de producten van Lightpro onze winter ook door moeten kunnen komen zonder problemen.

The latest ins and outs and more

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »