Blog

Terug naar overzicht
Waarom hondensnacks gezond zijn

Waarom hondensnacks gezond zijn

Waar bij mensen vaak wordt gewaarschuwd om niet teveel te snacken gaat dit minder op voor honden. Hondensnacks zijn namelijk een zeer geschikte aanvulling op het dieet van uw trouwe viervoeter. Al geldt ook bij honden, teveel is natuurlijk nooit goed!

Natuurlijke snack wokkel met vis 25 cm. - Hondensnack
Natuurlijke snack wokkel met vis 25 cm. - Hondensnack
€ 3,22 € 3,79

Hondensnacks zijn goed voor het gebit

Gebitsverzorging is belangrijk voor mens en dier. Hondensnacks zijn een welkom hulpmiddel om tandsteen te verwijderen. Zogenoemde kauwsnacks zijn snacks waarop een hond moet kauwen. Door dit kauwen slijt het tandsteen. Zodoende hebben deze snacks een positieve uitwerking op het gebit van uw hond.

Hondensnacks hebben goede uitwerking op de vacht

Veel hondensnacks zijn verrijkt met gezonde voedingsstoffen zoals zalmolie en glucosamine. Zalmolie heeft een positieve uitwerking op zowel de huid als de vacht van een hond. Snacks die verrijkt zijn met zalmolie zijn zodoende niet alleen lekker maar ook gezond!

  • 56%
    korting
Zalmolie puur 500 ml knijpfles
Zalmolie puur 500 ml knijpfles
€ 3,95 € 8,95

Hondensnacks die goed zijn voor de gewrichten

Sommige hondensnacks zijn verrijkt met glucosamine. Bekend is dat glucosamine een positieve uitwerking heeft op de gewrichten van honden. Hondenkoekjes en kauwsticks die met glucosamine zijn verrijkt zijn een ideale aanvulling op het dieet van honden met artrose of honden die op leeftijd zijn.

Glucosamine sticks - Beaphar
Glucosamine sticks - Beaphar
€ 3,42 € 3,80