Blog

Terug naar overzicht
Vachtverzorging voor jouw hond

Vachtverzorging voor jouw hond

Een gezonde hond straalt en een hond met een gezonde vacht straalt nog meer! Om er voor te zorgen dat jouw hond een gezonde vacht krijgt en behoudt zijn er enkele factoren waarmee u rekening dient te houden.

  • Binnenkort nieuwe voorraad
KingKomb small - vachtverzorging
KingKomb small - vachtverzorging
€ 20,83 € 24,50

De juiste voeding

De juiste voeding kan van grote invloed zijn op de vacht van jouw hond. Bepaalde brokken bevatten voedingstoffen die een aantoonbare positieve invloed hebben op de vacht. Echter, om een werkelijke stralende vacht te krijgen adviseren wij u om aanvullende voeding te gebruiken. Van zalmolie is bekend dat het bijdraagt aan een gezode en stralende vacht.

  • Binnenkort nieuwe voorraad
Zalmolie puur 500 ml knijpfles
Zalmolie puur 500 ml knijpfles
€ 3,95 € 8,95

De vacht van jouw hond wassen

Een onderdeel van een goede vachtverzorging is het regelmatig wassen van uw hond. Dit kan met hondenshampoo, er zijn verschillende shampoos verkrijgbaar. Is uw bang angstig voor water of moeilijk in bad te krijgen dan kan je droogshampoo gebruiken.

Algemene vachtverzorging

Regelmatig kammen van de vacht draagt bij aan een constant gezond ogende vacht. Er zijn verschillende soorten kammen verkrijgbaar, welke het meest geschikt is, is afhankelijk van het type vacht en de lengte van de haren.

Aanvullende vachtverzorging

Om de vacht van jouw hond helemaal in een top conditie te krijgen kan je bijvoorbeeld sprays, lotions en anti klit spray gebruiken. Dit maakt de verzorging eenvoudiger en draagt bij aan een prachtig eind resultaat.


  • Binnenkort nieuwe voorraad
Lotion 250 ml.
Lotion 250 ml.
€ 8,46 € 9,95