Klantenservice
0
Sluiten

Productomschrijving

BactoPlus Filter Start Gel 5000 ml. verpakking

Voor een gezonde opstart
Gebruik BactoPlus Filter Start Gel bij de opstart van uw vijver.
U kunt het ook uitstekend gebruiken na een onderhoudsbeurt, of bij problemen met de waterkwaliteit van uw vijver.

Uitleg
Vissen produceren ammonia, dit komt vrij bij de opname van zuurstof via de kieuwen.
Ammonia vormt zich bij een pH boven 7,4 als Ammoniak wat uiterst giftig is.
In een biologisch filter zetten bacterin ammonia via nitriet om in nitraat.
Voor dit proces zijn twee soorten bacterin verantwoordelijk.
De eerst groep bacterin zet ammonia om in nitriet, deze bacterin worden wel AOB genoemd.
De tweede groep zet Nitriet om in Nitraat, deze bacterin worden wel NOB genoemd.
Beide processen vinden plaats met behulp van zuurstof.
Het is daarom voor optimale filterprestaties van belang dat het water in het filter rijk aan zuurstof is.
BactoPlus Filter Starter Gel bevatten zowel AOB als NOB en wel in zeer grote aantallen.
Bij productie worden ruim 800 miljoen bacterin per ml. aan de producten toegevoegd.
Gebruik deze producten bij opstart, na onderhoud en bij problemen met de waterkwaliteit.
Indien het filter goed te bereiken is en het filtermateriaal droog te zetten is dan kan de Gel versie direct op het filtermateriaal worden aangebracht hetgeen de effectiviteit verbetert.

Advies
Met 1.000 ml. BactoPlus Filter Start Gel kunt u 10.000 liter vijverwater behandelen.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:
- 250 ml.
- 1.000 ml.
- 2.500 ml.
- 5.000 ml.

 

Toon meer

Specificaties

Artikelnummer
00000339
EAN
8717496170071

Toon meer

Reviews

0 van 5Gebaseerd op 0 beoordelingen
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Bactoplus Filter Start Gel 5000 ml - Vijver Waterbehandeling
€ 109,99
€ 98,99
Bactoplus Filter Start Gel 5000 ml - Vijver Waterbehandeling
Toevoegen aan winkelwagen

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »